EHS Cleaning is al ruim 35 jaar een vertrouwd adres voor al uw schoonmaakwerkzaamheden.

Ons bedrijf is in 1973 opgericht door eigenaar Johan Iliohan sr. In 2005 is zijn jongste zoon Marcel Iliohan mede-eigenaar geworden. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming met 18 medewerkers, en een uitgebreid aanbod van facilitaire diensten, variërend van  interieuronderhoud, bouwopleveringen, glasbewassing tot het leveren van diverse sanitaire producten.

We werken al jarenlang met vakbekwaam en gemotiveerd personeel, zodat wij onze kwaliteit hoog kunnen houden en wat tevens tevreden klanten oplevert. Onze opdrachtgevers bestaan uit bedrijven, instellingen in de gezondsheidszorg, huisartsenpraktijken en fysiotherapiepraktijken.

Het is dan ook onze doelstelling om onze opdrachtgevers een totaal oplossing te bieden van de door hen verlangde werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat alle werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd worden.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf of een offerte aanvragen, neem dan telefonisch, per e-mail of fax contact met ons op. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.